Jazz On Sunday met Brain//Child in Zottegem

pdv_jazz-on-sunday-13

Zottegem, 15/02/2017: Tijdens de wintermaanden worden jazz-liefhebbers in Zottegem voor het tweede jaar verwend in de gezellig aangekleede Congregatiekapel. De concerten die vroeger in de Blauwe Wolk plaatsvonden organiseert Jazz on Sunday voortaan in samenwerking met de stedelijke Academie SAMWD. Een leerlingencombo van hun jazz-afdeling verzorgt het voorprogramma. Komende zondag staat dit onder leiding van gitarist Gonzalo Rodriguez.  avatars-000191003887-5defnw-t500x500

Het hoofdprogramma klinkt alleszins veelbelovend.  De groep BRAIN//CHILD uit Nederland/Belgi ë/Itali ë is een band met roots in Amsterdam die een mix speelt van hedendaagse Jazz, Rock, Indie, Noize en Vrije Improvisatie. Vorige zomer doken ze de studio in om hun debutplaat op te nemen en deze mag beslist gehoord worden! Om de plaat voor te stellen geeft de groep dit voorjaar een CD releasetour door Belgie. Voor deze gelegenheid zal saxofonist Bo Van Der Werf (Brussels Jazz Orchestra, Octurn, …) de band vervoegen.

Nicolò Ricci (it.): Tenorsaxophone

Artan Buleshkaj (it.): Guitar

Daan Demeyer (be): Fender Rhodes

Alessandro Fongaro(it.): Electric Bass

Raf Vertessen (ndl): Drums

SPECIAL GUEST       Bo Van Der Werf: (Sax & Clarinet)

Zondag 19 februari, 18u, congregatiekapel, Kasteelstraat 30, Zottegem

Tickets: www.jazzonsunday.be / caf é Hellekapelle of Levi’s

Om in de stemming te komen vind je hieronder  enkele beelden van de vorige editie van Jazz On Sunday. Enkele maanden geleden, toen met een Frank Sinatra Tribute  met Pascal Maertens (zang), Artan Buleshkaj (gitaar) en Victor Foulon (contrabas)

 

jos_affiche-19022016-web

 

X