Fotografen: alleen daarheen.  

Algemeen, 04/03/2017: Dit zou een interne communicatie kunnen zijn, gericht aan de (fantastische) fotografen die De Beiaard voorzien van beeldmateriaal. Natuurlijk zijn er ook de tientallen social-media groepen, Flickrs en websites waar beeldvastleggers hun schoonste kunnen tonen. Elk jaar, bij het botten der selders, is er dat moment waarop de rituele dans der spiegelrefexen wordt uitgevoerd: De Photo Days, in de Brussels Expo op 10, 11 en 12 maart.

 

Daar kunnen we eindelijk uitpraten of de bangelijk goeie Canon Eos, de veelzijdige Sony, de peperdure Nikon of toch de tongbreker (zeg 10x na elkaar) Fujifilm het beste body is om het beeld te spiegelen. Dan volgt de hoofdvraag, welke lens daarbij de ideale combinatie is. Leute voor nerds of bittere ernst? Blijft nog het kiezen van een objectief duidende foto, om dit artikel te stofferen… Ogen dicht Sjarel en één foto uitkiezen: iene miene… ik kies de allermooiste. Welaan, beste lezer, dit is hoe er ambras komt in een huishouden.
SjK