Oosterzeelse Feesten ogen veelbelovend

ddl-oosterzele-sinksen-comite-1

Oosterzele, 04/03/2017: In caf é Tower Pub heeft voorzitter Wim Magerman van het fel vernieuwd Sinksencomit é met veel enthousiasme het officieel programma meegedeeld van de Oosterzeelse Feesten 2017. Het programma van de Sinksenkermis is ronduit indrukwekkend. De editie 2017 oogt veelbelovend. Het worden op zondag 28 mei (Belgisch Kampioenschap dames en junioren) en van vrijdag 2 juni tot en met woensdag 7 juni bruisende feestdagen. Het comit é vindt het belangrijk dat iedereen eens komt afgezakt en zich goed amuseert en dat de sfeer en de geest van de Sinksenkermis behouden blijven. Oosterzele is een gemeente waar de bewoners massaal mee feesten.

Het bleek op de persconferentie in caf é Tower Pub, Dorp, Oosterzele. De organisatoren hebben er duidelijk zin in, dat was de algemene teneur. Tijdens de Sinksenkermis verandert het centrum van Oosterzele in één grote feestenzone waar de meest uiteenlopende disciplines aan bod komen. Maar er zijn ook de caf és, het KSA-lokaal en de feesttent van de harmonie Con Animo. En bovendien is de randanimatie rondom Sinksenkermis gratis voor de bezoekers.

‘Laat ons vooral duchtig feesten’, is het devies van het kersvers Sinksencomit é. Voorzitter Wim Magerman en het Sinksencomit é hebben duidelijk al heel drukke dagen achter de rug. Het is de ambitie van het comit é dat Sinksenkermis één groot volksfeest blijft. De blikvangers van de feesten zijn en blijven het muzikaal vuurwerk en de avondmarkt. Maar er is uiteraard v éél meer.

Wie naar de Sinksenkermis afzakt zal zich aardig kunnen uitleven en genieten van veel wielerwedstrijden (Oosterzele, d é wielergemeente bij uitstek), schieting, concert Koninklijke Harmonie Con Animo, openluchtfuif (nieuw event), rommelmarkt, kinderdisco, cava- en gin bar, eierworp, rondgang en optreden van de Toape Geraapte, coverbands, afterparty, La Cuenta, kermisreceptie na zielendienst, 2 Play live, Partie Party (Kurt Burgelman), travestieshow Madame Zaza, Gitsy Streetband, Kevin Kenzo (imitator Andr é Hazes), Djuna (imitator Jetti Palletti), ambiance in de caf és, kermisattracties, veel bakken bier, en zo veel meer. Wie wil proeven van die sfeer moet naar Oosterzele. Er zijn redenen genoeg om u in de feesten te storten. Meer nieuws volgt.             Reporter 17