‘Transatlantische pijpcondors’ winnen quiz oudercomit é Sint-Barbaracollege Trapstraat

trpkw2017-14Zottegem, 19/03/2017: De 5e trapkwist van het oudercomit é afdeling Trapstraat kan opnieuw een succes worden genoemd.  23 ploegen deden hun grijze hersencellen op volle kracht werken. Het werd een heel leuke en spannende schoolquiz. Hierna de sfeerbeelden en de volledige uitslag.  trpkw2017-eindstand

Verschillende thema’s kwamen aan bod. Elf rondes zorgden voor een spannende, maar ook luchtige avond. Uiteindelijk werd de quiz gewonnen door ‘DE TRANSATLANTISCHE PIJPCONDORS’ met 154 punten, gevolgd door ‘De zatte Zorro’s’ met 152 punten en ‘De Orvalisten en Opper-Volta’ met 149 punten.

Maar deelnemen was natuurlijk voor velen belangrijker dan winnen. Trouwens elke deelnemer mocht met een waardevolle prijs naar huis gaan, wat niet bij alle quizzen het geval is. Op naar de volgende editie.