Burgemeester Merelbeke als vuil janet

DDL merelbeke pop verbranding (1)

Merelbeke, 29/03/2017: Gisterenavond werd het carnavalsweekend afgesloten met de popverbranding achter het gemeentehuis. Meteen rees de vraag of de CD&V in Merelbeke  een nieuwe lijsttrekker had voor de verkiezingen van 2018. Burgemeester Filip Thienpont daagde gisterenavond immers als vuil janet op, in kleedje, met nylonkousen en een blonde pruik.  

Filip blijft als man doorgaan, de verkleedpartij had hij te danken aan de verloren weddenschap op de machtsoverdracht van zaterdag van Prinses Duivelke 1. Het afgelopen weekend beleefde Merelbeke alvast een super schitterend gezellig feestweekend volgen Duivelke 1 en hofdame Cindy, dat staan in ons geheugen gegrift. “En onze Filip is ook nog eens een schoon wijf”, lachte Prinses Duvelken bij de verbranding. Filipke had er wel erg zin in.

Meer dan 10.000 mensen woonden de stoet bij, het thema Bal Der Bals van de jarige   Kwenenbossers, (goudenjubileum) kreeg de hoogste jurywaardering een mooi kado om af te sluiten. Er werden verschillende mensen bedankt om het carnaval in goede en veilige banen te leiden. Ook onze krant werd bedankt om verslag uit te brengen en het Carnaval gebeuren uit te dragen maar andere regio ‘s. Daar na verhuisde het hele gezelschap  naar de tent voor de laatste feestnacht. Alaf, Alaf, Alaf. (DDL)

DDL merelbeke pop verbranding (2)