Fotoreportage turnfeest Turnclub Olympia Merelbeke (TOM)

DDL merelbeke turnfeest tom broadway (29)Merelbeke, 19/04/2017: Turnclub Olympia Merelbeke (TOM) heeft haar jaarlijkse Turnfeest gehouden. Meer dan vierhonderd gymnasten en zestig trainers gaven het beste van zichzelf. Ook werd hun nieuw logo voorgesteld.  

 

Turnclub Olympia Merelbeke/TOM is ontstaan uit een groepje ‘oudere’ dames die in 1964 het initiatief namen om in clubverband met regelmaat te ‘turnen’ om aan hun conditie te werken. Pas later is de jeugdafdeling van TOM opgericht. De club gezorgd dat duizenden leden dankzij een uitstekende begeleiding op een verantwoorde manier voor hun conditie hebben ‘geturnd’; of gewerkt aan ‘totaal impact gym’ zoals de club het nu met een hedendaagse term uitdrukt.

De acrobaten brachten de voorstelling ‘The best of TOM’s broadway’, een verhaal over de musicals en shownummers die in broadway theater gebracht werden. Meer dan twintig groepen, kleuters, basisgroepen, ori ëntatiegroepen, trampoline-recreatief, tumbling competitie, acro competitie en het demo team, verzorgden een show van   2 maal twee uur.Met onder andere: de snoepfabriek van Willy Wonka, het verhaal van Oliver Twist, voor de kleinsten tarzan, The Lion King, gospel muziek met Sister act en zo verder….. (Tekst en foto’s DDL)

Meer info over Turnclub Olympia Merelbeke via  link

 

 

 

X