Cultuurkaravaan slaat tenten op in Elene!

Pieter De Valkenaere

Zottegem, 23/05/2017 – Ook dit jaar organiseren CC Zoetegem, de Jeugddienst en de Stedelijke bibliotheek een Cultuurkaravaan. Na Oombergen en vorig jaar Sint-Goriks-Oudenhove, wordt dit jaar Elene op ‘Culturele stelten gezet’. Noteer 11 juni alvast in jullie agenda… Om naar uit te kijken! Meer info en sfeerbeelden van de voorbije edities hierna. (PDV)

CK2017

Persbericht

Waar de Cultuurkaravaan halt houdt, daar wordt het dorp voor één dag lang op culturele stelten gezet. In 2015 gebeurde dat een eerste keer in Oombergen. Voor de tweede editie trokken we naar Sint-Goriks-Oudenhove. Dit jaar houden we halt in Elene.

CC Zoetegem, Jeugddienst en Stedelijke Bibliotheek Zottegem bundelen opnieuw hun krachten. Voor deze editie gaan zij de samenwerking aan met lokale verenigingen en handelaars: Toneelvereniging ’t Rad, een lokaal gelegenheidskoor, Voedselteams vzw, Buurtig Elene, Veteranen Elene, Brasserie Elene, ’t Hoppegeluk en AperoZero vzw. Alle activiteiten zijn gratis.

Sfeerbeelden voorbije edities

X