Samana Oosterzele trok naar Beveren – Waas

samana oosterzele bus beveren 1

Oosterzele, 26/05/2017 – Samana Oosterzele organiseerde voor zijn leden en sympathisanten een uitstap naar Beveren — Waas. De trip viel bij de 51 deelnemers fel in de smaak (R 17).  

De goedgeluimde groep lunchte eerst in ‘Het Koetshuis’. Nadien werd een rondrit gemaakt in de Waaslandhaven. Ook het verlaten dorp Doel werd bezocht. De gids vertelde een boeiende geschiedenis. Aan het fort “Liefkenshoek “ werd halte gehouden voor een drankje en een geleid bezoek. De uitstap werd afgerond met een zeer lekker broodmaal in het Cultuurcaf é “ Ter Vesten’ in het centrum van Beveren — Waas. Alles zat mee, heel aangenaam weer, bezienswaardigheden, een leerrijke en ontspannende trip die alweer perfect georganiseerd werd door het bestuur van Samana Oosterzele.

Reporter 17