9de Herdenkingsweekend KVV Scheldewindeke

DDL scheldewindeke herdenkings tornooi kvv windeke (15)Scheldewindeke, 26/05/2017 –    Op 19, 20 en 21 mei organiseerde KVV Windeke voor de negende keer een herinneringstornooi om de vijf spelers te herdenken die de club veel te vroeg verloor. (DDL)

Het startschot werd op zaterdag 13 mei gegeven de U10 tot beloften van KVV windeke en SC Dikkelvenne speelden hun wedstrijd, gevolgd door een tornooi oud-spelers, KVV Windeke, SV Melsen, FC Moortsele, SK Munkzwalm Bonanza VW Gijzel-Oosterzele, VV balegem en Massemen. Om 20u traden dan de dameswedstrijd aan tussen VW Gijzel-Oosterzele en Kvv Windeke.

Het echte weekend startte op vrijdag met een wedstrijd tussen RSC Anderlecht (ladies U15) en AA Gent (ladies U15) gevold door RSC Anderlecht en AA Gent (dames super league)

Op zaterdag vond het nationaal U16 tornooi plaats. Voor de eerste en tweede plaats streden St-Truiden en OH Leuven. AA Gent en Cercele Brugge streden voor de derde en vierde plaats. De zesde of zevende plaats was voor FC Dender en Waasland Beveren.

De zondag was gereserveerd voor het vierhoekstornioo (U6-U7-U8 U9) KVV Windeke — Massemen- FC Merelbeke SC Dikkelvenne, gevolgd door het nationaal U7 tornooi

Het eindklassement zit er als volgt uit :

1 KAA Gent

2 Waasland-Beveren

3 KV Mechelen

4 ST-Truiden

5 Zulte- Waregem

6 Lommel United

7 Jong Lede

8 KFC Dessel Sport

9 Voetbalschool ouden ploeg 1

10 FC ANTWERP

11 Olsa Brakel

12 Eendracht Aalst

13 KRC Genk

14 SC Dikkelvenne- 15 FCV Dender- 16 KVC Westerlo- 17 Club Brugge

18 KSC Lokeren-19 RFC Wetteren- 20 KV Oostende

(DDL)