Jazz Zottegem: Ontdek de sfeer.

Jazz Zottegem 2017 publiek IMG_7944

Zondagochtend 19/06/2017 – Alvorens je vertrekt naar het aperitiefconcert met Jef Neve (om 11u) kan je de opvallendste sfeerfoto’s van de eerste dag ‘Jazz Zottegem at the bib’ meepikken. (SjK)

 

Herr Seele draaide door met zijn fantastische collectie vinyl platen. De leeftijd lijkt geen vat te hebben op deze artiest.

Pop-up stores verkochten zelfgemaakte producten en misschien vond je nog die bijzondere cd of vinylplaat die je collectie compleet maakt. De bib zorgt voor een selectie reisgidsen die je aan 1 euro per stuk kon kopen. Ik kocht me een bundel reisverhalen.


In de namiddag kon je genieten van een dixieland jazzband, The Dixie Suspenders. Vanaf 18u nam Jean Blaute de presentatie in handen.

Het trio De Looze/Machtel/De Waele kreeg het publiek direct mee. Het zijn muzikanten met internationale ervaring.

En dan was het tijd voor Lady Linn en Filip Vandebril. De tent barstte uit de voegen.

Nadien werd Schnitzl opgediend. Dit duo won al de prijs voor het beste opkomende talent en won in Avignon de Tramplin Jazz prijs. Een mysterieuze band, Blow trio, begon bij valavond aan hun set. Daarna was het tijd voor Kaptain E-Glow featuring T.-O. En het publiek? Dat genoot van een zonovergoten dag.

En voor diegenen die tot hier zijn geraakt nog een toemaatje,… Lady Linn duo live.

[wpvideo QIjrA3dA]

(SjK verslag en foto’s)

 

 

X