Fotoverslag 3de burchtconcert Herzele: Bulsjivism 3.0

DDL herzele 3de burchtconcert bulsjivism 3.0 (29)

Herzele, 19/07/2017 – Hoe doe je Herzele  in beweging zetten? Zet Bart Buls, Ben Crabbé en David Piedfort samen op een podium en de slaagkansen op geweldige muzikale avondlijke  burchtconcert stijgen met 100%. In geen tijd wist Bulsjivism 3.0 de wiedde en reünie site rond de burcht  om te toveren in een rock tempel. (DDL)

Bulsjivism 3.0

Bulsjivism 3.0 noemt zich een jonge groep die rock klassiekers brengt. De zoveelste covergroep hoor ik je denken. En toch onderscheidt Bulsjivism 3.0 zich van de rest. Je gaat niet enkel kijken naar een optreden. Je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan jamsessie met top muzikanten. Zonder je het weet zing je of dans je mee met ‘Handle me with Care’, ‘Wicked Game’ of ‘Stuck in the Middle With You’.

Bulsjivism is het muzikale collectief dat zich telkens vormt rond bassist/gitarist/zanger Bart Buls. Ook wel stellig “de nachtburgemeester van Herentals” genaamd!! “Bulsjivism 3.0” is het muzikale trio dat Bart telkens deelt met (oa.) Kreuners drummer en VRT gezicht Ben Crabbé. Op gitaren en zang worden afwisselend gitaristen Marty Townsend, Eric Melaerts en ikzelf uitgenodigd.

Het was twee sets lang puur genieten van een mooie bas lijnen, virtuoze gitaar riffs en uitstekende drumritmes. En al noemen ze zichzelf niet de beste zangers, het tegendeel werd bewezen door David Piedfort met zijn passionele versie van ‘Old Love’

Zelfs voor de grootste leek is het overduidelijk. Deze 3 mannen ademen en leven voor muziek. Het is altijd mooi te zien wanneer muzikanten plezier beleven op het podium en hun respect voor elkaar en de nummers die ze brengen willen delen met iedereen die luisteren wil. Zie je Bulsjivism 3.0 ergens op een affiche staan, aarzel niet en ga er naar toe. Een avond de wereld rondom, je vergeten en volledig opgaan in muziek is gegarandeerd. Het applaus is geoefend.We verwachten Bulsjivism 3.0 binnenkort in alle cc’s doorheen het land.

(Danny De Lobelle)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X