Vakantietip: Vag-In Zottegem verloot unieke oldtimer!

20839953_10212146855059207_1482065211_o

Zottegem, 18/08/2017 – Een bezoek aan de Vag-In, morgen en overmorgen op de Bevegemse Vijvers loont zeker en vast de moeite. De organisatie verloot immers een prachtige Golf 1 Rabbit uit 1983. Ze hebben er bijna een jaar gewerkt en het is een juweeltje geworden.  

“Het gaat om een totale restauratie en we zijn er inderdaad zeer tevreden over. Hij is in pico bello staat en werd opgewaardeerd met een Karmann-kit.”, glunderen organisatoren Toon Hylebos en Nikie De Clercq die de maandenlange klus niet alleen klaarden. “Hij werd door onze crew afgebroken en daarna weer opgebouwd onder leiding van Nick’s Autohouse uit Geraardsbergen. Het lakwerk werd gedaan door JEM-design uit Brakel.”

Wie kans wil maken op de wagen kan een lot kopen aan 2,5 euro, nog tijdens de Vag-In wordt het winnende lot getrokken. De meeropbrengst wordt geschonken aan Bijeva, een organisatie die zich  inzet voor kansarme kinderen. De toegang is gratis. Er is tijdens de Vag-In heel wat randanimatie, ook voor kinderen, zodat gezinnen meer dan welkom zijn. Naast auto’s kijken, kan je er gezellig kuieren langs diverse kraampjes. Er zijn ook live-optredens, zaterdag van Grey Nomads en zondag van Pussy Willow.

Meer info over de Vag-In via deze link