Fotoreportage: Zottegem by night

20170819 kermis zottegem - IMG_1907 - body shaker.jpg

Zottegem, 20/08/2017 – Kermisplezier beleef je het meest intens na zonsondergang. Dan schittert de reflectie van de kleurrijke leds. Getrouw aan zijn reputatie zijn er ook heel wat muziekoptredens in de Egmontstad. Horecagelegenheden maken er een eer van om een podium, terras of tent op te stellen. (SJK)

20170819 kermis zottegem - IMG_0659 - lamoraal.jpg

Lamoraal keek naar zijn stad en zag dat alles op wieltjes draaide.

Op de markt, de Zavel, het Stationsplein en de Heldenlaan kon je genieten van kermisattracties. Wie de stad wat beter kent weet ook dat in Zottegemse kroegen en op pleinen extra activiteiten worden georganiseerd. En wanneer de laatste voetstappen weerklinken, dan maken de kermisgasten zich klaar voor de volgende dag,… die laatste hamburger, nog rap een glas,… want in Zottegem sterven ze niet van ‘den dust’.