Sfeerbeelden jaarmarkt Ninove

SORI0036

Ninove, 05/09/2017 – De Verenigde Handelaars Ninove organiseerden vorige week voor de 42ste keer de jaarmarkt in Ninove. Hierna de sfeerbeelden van onze reporter Sophie Richez.

De Jaarmarkt vond plaats in de Lavendel- en Geraardsbergsestraat, Burchtstraat, Marktstraat, Graanmarkt, Centrumlaan, het Oudstrijdersplein en de Beverstraat. Een zestigtal marktkramers stelden een standje op, er waren drankstandjes en muziekoptredens en een autoshow op de Centrumlaan & Ninia plein. Ook dit jaar was er de bedrijfswagenshow op de Graanmarkt. Er was ook een beestenkeuring en paardenmarkt op de Centrumlaan tussen de twee ronde punten ter hoogte van het stadhuis.  De jaarmarkt bracht veel volk op de been mede dankzij het schitterende weer.

(Sophie Richez)

 

X