Tweede ‘Egmonttasting’ op de Zottegemse markt

PDV_Egmonttasting 3

Zaterdag 16 en zondag 17 september worden opnieuw topdagen voor culinaire genieters. Met een heuse foodmarket op zaterdag en acht lokale restaurants en partners die op zondag de markt van Zottegem inpalmen voor Egmonttasting 2017. Check hierna alvast de sfeerbeelden van de eerste editie vorig jaar.

Na het succes van de allereerste editie werd het voor de 3 oprichters van Egmonttasting al snel duidelijk dat de samenwerking niet bij die ene keer zou blijven. Een fantastische dag waarin de koks direct contact hebben met een groot en vaak lokaal publiek. Een unieke kans om mensen te laten proeven van kleine uitgelezen gerechten die een staalkaart zijn van het beste wat Zottegem te bieden heeft. Ook de foodmarket trekt volop de lokale kaart waarbij handelaars uit de omgeving hun topproducten voorstellen. Dit jaar worden ook enkele verrassingen voorzien die deze editie ongetwijfeld zullen kenmerken. Niet te missen dus voor iedereen die de lokale horeca wil (her-)ontdekken en Zottegem in het hart draagt! Meer informatie en alle praktische gegevens op www.egmonttasting.be of bij een van de deelnemende restaurants en handelaars.

Sfeerbeelden editie 2016

 

X