Sfeerbeelden kermis Merelbeke met Zottegemse band Voice Crack

 

DDL merelbeke village (6)Merelbeke, 17/09/2017 – Hierna enkele sfeerbeelden van de Roskam paardenkoers als afsluiter van de kermis in Merelbeke. Ook van de kermis zelf zorgde onze reporter Danny De Lobelle voor heel wat fotomateriaal. (DDL)

Het kermisgebeuren in de Merelbeke Village kampte eer met wisselvallig weer, maar uiteindelijk konden alle optredens gewoon doorgaan. De band Voice crack uit Zottegem mocht de spits afbijten, daarna volgden  Sam Gooris en de meidengroep de Grietjes  (met Isabelle A, Anneke van Hooff en Ianthe Taverne), Get Ready, Cookies and Cream en DJ Gunther.

De paardenkoers in de buurt van de Roskamhoeve werd al voor de 58ste keer georganiseerd. Er was een draf-vlucht en een ponykoers.

 

(Danny De Lobelle)

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X