Fotoreportage: Scouts Graalridders-Gudrun vieren jubileum

DDL merelbeke viering 50-55 scouts graalridders en gudrun (7)Merelbeke, 26/09/2017 – Check hierna de sfeerfoto’s, met dank aan onze fotograaf Danny De Lobelle.

Boek  en bier 50/55 jaar   Gudrun en Graalridders

Ter gelegenheid van hun jubileum werd ook een boek samengesteld over de geschiedenis van deze scoutsgroep en de evolutie in de tijd. Wat is er in 50/55 jaar veranderd? Wat is er hetzelfde gebleven? Het boek bevat bijna 300 pagina’s vol met foto’s, anekdotes, verhalen, oude documenten.. Dit boek kan besteld worden via  oudercomite@graalridders-gudrun.be.  Het feestbier ‘’t Gouden Ridderke’ , met veel liefde gebrouwen door leden van het oudercomit é , en een bijhorende  bierpot  is te koop   info op hetzelfde e-mail adres. Info over de groep is terug te vinden op de site van de groep  www.graalridders-gudrun.be.

 

(Foto en tekst Danny De Lobelle)

X