Italiaanse avond in het Sint-Barbaracollege

Herfstetentje_2017_(62).JPG

Zottegem, 22/10/2017 – Het oudercomité van de afdeling Trapstraat organiseerde in samenwerking met het schoolteam op zaterdag 22 oktober haar klassiek geworden herfstetentje met Italiaanse inspiratie.

Een tevreden voorzitter van het oudercomité, Pieter De Vuyst, kon meer dan 250 fijnproevers verwelkomen aan de feesttafel in de feestzaal van de Heilig Hartafdeling. Naast aangepaste aperitieven en wijnen (keuze van Joost Seghers) werden de gasten verwend met zelfgemaakte spaghetti en zalige Italiaanse delicatessen.  De heerlijke maaltijd werd bezegeld met een Italiaans wijntje of verrassend streekbier zoals Toria en Averbode. Als toetje kregen de gasten zelfgemaakte tiramisu. De korf met Italiaanse specialiteiten (Deli Italia) werd gewonnen door de familie Walgraeve en hun vrienden uit Zottegem.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X