Griezeligste leerlingen wonen in Herzele!

22730540_532839230384642_1525820975471052748_n

Herzele, 30/10/2017 –  Op vrijdag 27 oktober 2017 griezelden de Herzeelse leerlingen erop los. De leerlingen uit de eerste graad KAZ-klas, OK-klassen (atheneum Herzele) en basisschool De Trampoline namen deel aan een Halloweennamiddag.

De leerlingen uit 1 KAZ-klas, optie Project, organiseerden de afgelopen weken onder leiding van hun vakleerkracht Jolien Van Elsu é een projectdag voor zo’n 250 medeleerlingen. Het vak Project zet onder meer in op het ontwikkelen van ondernemerschap en maakt optimaal gebruik van de talenten van de leerlingen. De leerlingen toverden de campus om tot een spookachtige locatie. Daarnaast werd er ook aan catering gedacht. De leerlingen uit 1 Project werkten samen met hun vakleerkracht gedurende enkele weken een uitgebreid draaiboek uit voor deze spookachtige namiddag en namen werkelijk elk detail onder de loep. Hun medeleerlingen namen vrijdagnamiddag deel aan heel wat activiteiten. Zo gingen ze onder meer op zoek naar getuigen die verstopt zaten doorheen de school, in de hoop dat zij hen wat meer konden vertellen over de fictieve moord op meneer Verstuyft, de coördinator van de KAZ-klas. Daarnaast gingen ze op speurtocht doorheen de school aan de hand van een Halloweenbingo. Tenslotte kregen ze nog enkele typische Halloweenactiviteiten voorgeschoteld, zoals appelhappen en een dodentocht. De opbrengst van de dag, zo’n €250, wordt geschonken aan De Warmste Week. Na een actieve namiddag kunnen de leerlingen nu de start van hun welverdiende vakantie vieren.

X