Dance-D-Vision blijf in Zottegem

20663227_10211915864484771_988518225_o.jpg

Zottegem, 20/12/2017 – Het populaire festival Dance-D-Vision blijft in Zottegem, dat werd gisteren bevestig door organisator Koen Van der Heyden.

Ongetwijfeld is dit zeer goed nieuws voor de vele (Zottegemse) fans, die zich massaal lieten horen toen twijfel ontstond over het voortbestaan van Dance-D-Vision in Zottegem in het gedrang kwam. Organisator Koen Van der Heyden had hierover twijfel uitgesproken omdat hij het zeer moeilijk had met een politiereglement dat gebaseerd was op enkele incidenten uit het verleden waardoor geen sterke drank mocht verkocht worden. Maandag werd na advies door de veiligheidscel een nieuw politiereglement gestemd op de gemeenteraad. Daarin staat dat drank tot 22 graden mag geserveerd worden (behalve aan – 18 jarigen) en dat gemengde dranken moeten aangeleverd worden en dus niet aan de toog mogen gemengd worden. Daarnaast moet het alcoholbeleid duidelijk geafficheerd worden en mag het toogpersoneel de leeftijd van de festivalgangers controleren. Gisterenavond bevestigde Koen Van der Heyden zijn tevredenheid met het nieuwe politiereglement. “We blijven in Zottegem”, klonk het in een reactie.

Bron Het Nieuwsblad.

Geniet hieronder van Dance-D-Vision 2017 met de foto’s van Philippe Velghe Photograpghy

X