Rudy Van Velzeke lanceert nieuwe Facebookpagina: “Ik maak Zottegem weer gelukkig”

25446484_353504411782267_3906472640555460947_n.jpg

Zottegem, 22/12/2017 – “Ik beloof het meest ongelooflijke nieuws uit Zottegem te brengen”, aldus het populaire internetfenomeen. “Verwacht geen overkill aan foto’s, bij mij gaat het om de essentie. Nieuws dat je gewoonweg moet geloven zonder er 100 foto’s van te zien.”

Ontdek de pagina: Zottegem ge moent geluuven

“Ik maak het verschil tussen exploitatie en intellectueel geprikkeld worden. Bij mij krijgen de mensen de kans om hun brein te laten werken; te laten masseren, te laten amuseren. En hun fantasie zál geprikkeld worden. NIE NORMAL GO DA ZIJN! Ik verwacht wel dat lokale psychiaters mij een rechtszaak aan mijn kloten zullen lappen. Want door mijn nieuwe pagina gaan ze geen werk meer hebben. Ik ga Zottegem weer gelukkig maken. Dat is mijn missie. Ik word de online peetvader van Zottegem. Problemen? Praat met Rudy! Rudy leert jullie opnieuw te relativeren. Gedaan met de politieke correctheid die ons alleen maar stress bezorgt. Relativeren – Amuseren – Solideren: RAS! Mensen opnieuw samenbrengen!”

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X