De Beiaard bestaat nog, bedankt!

beiaard-taart-steven-verlinden-marysse

Vlaamse Ardennen, 30/12/2017 – ’t Is nu ongeveer een jaar geleden dat de papieren Beiaard ophield te bestaan en er vrijwel onmiddellijk een online alternatief kwam. Bedankt lezers, bedankt overgebleven redactie en bedankt nieuwe leden van de redactie.

’t Moet zijn dat iedereen gelooft in het nut van De Beiaard, in het nut van objectieve en eerlijke berichtgeving. Onafhankelijk van wie of wat dan ook. Wij moeten durven toegeven dat zulks uniek is. We moeten zelfs fier zijn. Op onszelf en op de duizenden mensen die ons steunen. Voor al wie ons een warm hart toedraagt hebben we goed nieuws. Volgend jaar zal er nog meer Beiaard zijn. Met dank aan onze redactie, top-sponsors en uiteraard ook met dank aan jullie beste lezers. Het is jullie nieuws dat wij mogen brengen. We gaan dat blijven doen. Blijf ons berichten sturen, blijf ons jullie verzuchtingen overmaken, blijf het belang van regionieuws onderstrepen. Blijf houden van De Beiaard!