Sint-Barbaracollege blikt terug op geslaagd eetfestijn

 

Eetfestijn_2018_(2)Zottegem, 22/01/2018 – Dit weekend gingen  de deuren van de feestzaal van het Sint-Barbaracollege wagenwijd open voor het jaarlijks “Groot Eetfestijn”.

Ouders en genodigden konden eerst genieten van een lekker aperitief en daarna zich te goed doen aan de copieuze maaltijden van tafelhouder Vlassenbroek uit Ophasselt. Nadien werd er bij een drankje lekker bijgepraat. De selectie aan exclusieve niet-alcoholische vruchtensappen viel in de smaak.  Een goed geolied team van leerkrachten, leden van oudercomit és, vriendenkring en vrijwilligers stond in voor een vlekkeloos verloop en realiseerde eens te meer een geslaagd eetfestijn.  Met 17,645 kg werd de bekoorlijke geschenkenmand gewonnen door Liliane Batjoens uit Hillegem-Herzele.

 

 

X