Fotoreportage: Bacchuscomit éleden Sint-Lievens-Houtem poseren voor De Beiaard

_DSC2626

Sint-Lievens-Houtem, 10/02/2018 – Mooi uitgedost en met de breedste glimlach namen de Bacchusleden van Sint-Lievens-Houtem plaats voor de camera’s van de lokale pers.

Deze groep van professionele feestvierders zal er voor zorgen dat de inwoners van “groot Houtem” enkele feestelijke dagen mogen beleven op 3 en 4 maart 2018. Nu zaterdag zullen het voltalige Bacchus comit é, Prins Bacchus Jonas, Prinses Bacchante Nancy, Keizers Bacchus Enrico & Fred, de Houtemse Reuzendragers en Bacchus & Bacchante aanwezig zijn op het Houtemse marktplein voor een fotosessie.

Het Bacchusbestuur bestaat uit :Paul De Meyer (Voorzitter), Piet De Groote, Johan De Cang, Roger De Wandel, STijn De Meyer, Tim De Groote en Gunther Van Audenhove (PR) Bacchus en Bacchante: Roger De Wandel en Christiane De Landsheer

Herman De Knijf – foto’s L.A.M.P.