Trofee sportverdienste Merelbeke 2018

Naar jaarlijkse gewoonte vierde  Merelbeke zijn sportkampioenen. Ook personen of groepen die zich verdienstelijk gemaakt hebben in de sport, met of zonder kampioenstitel op hun palmares werden gelauwerd..

In de sporthal Ter Wallen werden de Merelbekse individuele kampioenen gelauwerd als ook de teams, ploegen en bekendmaking van trofee voor sportverdienste 2018.Ook enkele plaatselijk verenigingen traden op turnclub tom, demo van bmx, optreden dream dance en enkele toespraken van voorzitter sportraad en schepen van sport Dirk Poriau.

De trofee sportverdienste Merelbeke 2018 is  voor:Kathleen De Caluw é,Eric Van De Wiele en Miguel Wensma.En eervolle vermelding :Arne Van Damme, Anke M éganck, Floor Seys, Niels Delbeke, Jiska French, Saar Seys,St éphanie Versele en Lennert Impens