Robrecht en Maria vieren hun gouden bruiloft.

Merelbeke. Vrijdag werden BRAEKELEIRS Robrecht en BOURGOIS Maria thuis bezocht door leden van  het schepencollege uit Merelbeke naar aanleiding van hun gouden huwelijks verjaardag

 

 

 

BRAEKELEIRS Robrecht en BOURGOIS Maria huwden in Zelzate op 16 april 1968 en kregen twee zoons Kristof en Filip en fiere grootouders van één kleinkind

Robrecht als cco sales en marketing worldwide bij Meura in Peruwels waar men brouwerij materialen verkocht. Thuis houd hij zich bezig met den hof en knutselen. Was ook aanwezig in het Merelbeeks verenigingsleven.

Maria nam de huishoud taken op zich en daarnaast was ze verpleegster eerst in Gent, stopte voor de opvoeding van de kinderen, startte een eigen zaak op Filbert en ging daarna terug als verpleegster in een verzorging en rusthuis werken. Tussendoor vind ze rust in het beoefen van yoga, schilderen, petanque en is aangesloten bij okra.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X