Scoreloos gelijkspel voor kermisvierend Moortsele.

3de provinciale B: Moortsele — Melsen 0-0

Kermisvierend Moortsele mocht op de eerste speeldag van de competitie aantreden tegen de buren uit Melsen en dit in een gloednieuwe uitrusting.   Reeds in de eerste 2 minuten kwamen beide ploegen al eens dreigen en dat beloofde voor het verdere verloop van deze wedstrijd. Maar niets was minder waar. Er was vooral heel veel middenveld spel en veel lange ballen die hun doel niet bereikten. Een misverstand in de Melsense verdediging zorgde voor het grootste gevaar, maar Soon kon er niet van profiteren. Van der Stede gaf dan in de 25ste minuut een goede voorzet vanaf de rechterflank, maar Michiel Dhondt zijn kopbal was te zwak om doelman Vandevyver te bedreigen. Naar het einde van de eerste helft kwam Melsen dan toch wat meer opzetten, maar verder dan een afstandschot en wat geharrewar voor de Moortseelse doelmond kwamen ze niet. De Moortseelse doelman moet dan net voor de rust dan toch nog eens een goede reflex uit zijn mouwen schudden. De tweede helft was niet veel beter. Oscar Van Geertruyden kreeg de kans op  de 1-0 maar miste zijn schot compleet. De partij kwakkelde verder zonder verder doelgevaar op te leveren. Melsen bracht nog Droesbeke in die wat meer animo bracht bij de bezoekers, maar ook hij kon het spel niet doen keren. Net voor affluiten kreeg Melsen nog een vrije trap vanaf de zestien meter. De harde knal van Jens Van Audenaerde werd mooi gepareerd door De Neve. Een scoreloos gelijkspel was het resultaat van een wedstrijd die niet echt kon bekoren. Beide ploegen waren dan ook tevreden van niet te verliezen en toch een puntje te hebben op deze eerste speeldag. (Erwin De Clercq).