’t Zwart Licht gaat fors uitbreiden in Nederbrakel


Woensdag ll. werd er een serieuze klop gegeven binnen op een muur in taverne ’t Zwart Licht op de Brakelse markt.
Karel : “ De bedoeling om ‘den eersten klop’ door Marcel uit Zegelsem te laten geven had echter ook een betekenis. Elke keer ons caf é vol zat riep Marcel luidkeels: ‘Smijt dienen muur der uit’!!! Dit was al jaren zo, tevens kwam Marcel ook steeds bij ons zeggen: ‘Ik hoop dat jullie het gebouw hiernaast kunnen bijkopen, ik gun het jullie van harte!’. En zo gezegd zo gedaan na lang twijfelen hebben we het gebouw ernaast bijgekocht met de bedoeling om een twintigtal zitplaatsen bij te cre ëren maar vooral om de keuken naar beneden te halen. De bedoeling is een professionele keuken te installeren en ons aanbod op de menu kaart uit te breiden, maar tevens en vooral om onze klanten een plezier te kunnen doen en een frietje te serveren bij onze gerechten. Wij hopen dit alles te kunnen realiseren tegen eind dit jaar.”

X