Volley Saturnus Michelbeke start zondag de competitie in eigen zaal.

 

 

Op zondag 14 oktober om 17.30u gaat de competitie van start voor Volley Saturnus Michelbeke tegen Jaraco As in de Dames Liga A. Wie wat ontspanning wil na de verkiezingen moet naar Michelbeke trekken.    

Meteen een stevig begin want de club heeft grote ambities. Vooreerst toch zeggen dat de naam Richa Michelbeke verdwenen is en zoals van oudsher terug Volley Saturnus Michelbeke is geworden. Na jaren van sponsoring heeft Richa afgehaakt. Vandaar de naamswijziging.

Voor voorzitter Karel Van Den Berge is een top zes plaats zeer goed. Coach Audry Frankart vindt dat een topvier plaats mogelijk moet zijn.

De kern: Luka Lescrauwaet, Julie Demyttenaere, Charlotte Coppin, Evelien Roosens, Eva Crispyn, Goele Van Den Ouweland, Alexandra Vajdova, Milica Misojcic, Milica Radovic, Nathalie De Wulf, Elien Ruysschaert en Jennifer Tait.

Trainer is Audry Frankart, hulpcoach Astrid Strobbe. Voormalig coach Birgen Despodt wordt scouter.

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen liepen wisselvallig maar dit is normaal als je aan een nieuwe ploeg moet bouwen met al die nieuwkomers aldus voorzitter Karel Van Den Berge.

X