Laat je betoveren door de magie van Kerstmis!

In Roeselare de thuis basis van het Roeselaarse evenementenbureau TWICE ging op 2de kerstdag de 100ste kerstparade door. Een kerst praalstoet met 250   figuranten en 15 verlichte praalwagens.

De kerstparade is een schitterende praalstoet die door het hart van de stad de feestelijke kerstsfeer brengt. Kleurrijke figuranten en sprookjesachtige praalwagens paraderen doorheen het centrum en verwarmen elke winter weer duizend en één families. De kerstparade is dan ook een uniek totaalspektakel dat gezelligheid en amusement koppelt aan professionaliteit en kwaliteit. Dit jaar was de kerstparade te gast in Seraing, Charleroi , Frankrijk (Thionville, Maubeuge & Calais) en Nederland (Amstelveen) om in de thuisbasis Roeselare te eindigen met de de 100ste stoet. Een wondermooi kerstcadeau. Meer dan 250 kleurrijke figuranten en 15 sprookjesachtige praalwagens zorgen voor een totaalspektakel met elfjes, winterse taferelen … waar niemand onberoerd bij blijft. “Speciaal voor de 100e editie zal er vanop een viertal wagens gezongen worden.

Wie zit achter het evenementenbureau TWICE??

Het Roeselaarse evenementenbureau TWICE werd in 1995 opgericht door Peter Huyghe. “Onze baseline is ‘Fun is serious business’ en in al die jaren hebben we dat toch al bewezen”, bedenkt CEO Peter Huyghe. “We hebben al meer dan 1.000 projecten uitgewerkt waarvan 70 procent bedrijfsevenementen en de rest publieke projecten. Grote realisaties zijn het Q-Beach House in Oostende of het Nostalgie Beach Festival maar ook Floating Dreams aan de IJzertoren in Diksmuide .”

Internationaal

“Onze kerstparade is natuurlijk één van onze toppers. De allereerste parade dateert van 2002 en dat was eigenlijk de VTM-parade. Vanaf 2005 breidden we uit naar Walloni ë. Dan kwam RTL daar bij als partner terwijl in Vlaanderen Joe FM en Nostalgie partners werden.” “We gingen ook internationaal want in 2011 kwam Frankrijk aan de beurt en een jaar later Nederland. Met het gevolg dat we dit jaar al de 100ste editie van onze kerstparade mogen vieren. Wij beschikken over een database van meer dan 400 figuranten die vaak op semiprofessionele wijze acteren, zingen of dansen. Voor iedere parade hebben we 250 figuranten nodig en die komen, ook voor de optochten in het buitenland, uit onze database. Die mensen reizen dus mee en wij zorgen ook voor hun transport.

 

 

X