GILO Windekind presenteert verbluffende musical ‘Op zoek naar geluk’

De leerlingen van GILO Windekind Scheldewindeke hebben gepassioneerd gewerkt aan de musical ‘Op zoek naar geluk’. Ze gaven zich volledig. De twee voorstellingen, die plaats vonden in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke, vielen fel in de smaak. De ouders, opa’s, oma’s,…zagen dat het goed was. De musical werd met veel enthousiasme en passie gebracht. (Reporter 17)

Na het succes van de kerstmusical ‘De Sneeuwkoningin’ in 2017 wilden de directie en leerkrachten van GILO Windekind Scheldewindeke opnieuw verrassen met een spectaculaire musical. En dat werd het ook. De musical stak clever in mekaar. Juf Ann, schreef de musical en verwerkte de idee ën van de juffen. Met de technische uitwerking van juf Soetkin werd het een heel genietbare musical. Voor de leerlingen — van peuters tot zesde leerjaar — werd het een schitterende ervaring op het podium in GC De Kluize. Jong mooi volkje. De hoofdrollen waren weggelegd voor de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar. Beloftevolle actrices en acteurs in spe. Het werd snel duidelijk dat het publiek een aangename musical wacht. Niemand twijfelde dat de leerlingen alle harten gingen veroveren. GILO Scheldewindeke waagde zich aan een groots opgezette musical. Passeren de revue: hondjes (peuters en 1 ste kleuterklas), snoep (1 ste en 2 de leerjaar), paparazzi en Hollywoodsterren (meisjes 2 de en 3 de graad), geld (1 ste en 2 de leerjaar), in de ruimte (2 de en 3 de graad), robots (jongens, 2 de en 3 de graad), eiland (peuters en 1 ste kleuterklas), zakennummer (3 de en 4 de leerjaar), liefde (2 de en 3 de kleuterklas), en Harry Potter (5 de en 6 de leerjaar). Met vertellingen, liedjes en dansjes trokken de leerlingen meteen de aandacht naar zich toe. Je zag ze zo openbloeien. De GILO — sterretjes fonkelden. De musical blaakt van jeugdige kracht. Opborrelende energie én trots. Petje af voor GILO Windekind.   Met verve geslaagd, en dat vond het publiek ook.       Reporter 17
X