Zottegemnaar De Tant wint in Nederbrakel ( junioren)

Zottegemnaar De Tant beheerst kermiskoer voor junioren in Brakel

Met 67 renners kwamen ze aan de start van de juniorenwedstrijd ter gelegenheid van kermis Brakel.
Mathew Deborggraeve ging eventjes voor halfweg solo in de aanval op het selectieve parcours maar even later konden 9 renners wegrijden uit het peloton: Fortuin Matthew, Deborggraeve Matthew, Dewachter Lucas, Touissant Robin, Romy De Tant, De Smet Nicolas, Vandenborre Mathias, Cosyns Milam en Nuytten Michiel. Hun voorsprong liep snel op tot meer dan 1’ en toen maakten drie renners een ware achtervolging van op de koplopers. Het ging om Vidts Obie, Carrette Thibault en Henry Dietze. In de slotfase konden deze renners nog aansluiting maken met de koplopers.
In de spurt won Zottegemnaar De Tant voor Michiel Nuytten en Henry Dietze.

De start

De koers in beweging

 

De finale en aankomst

 

 

 

X