Olsa Brakel gaat de kaart van de eigen jeugd trekken

Olsa Brakel gaat meer jeugdspelers integreren in het A- elftal

Vorige vrijdag was er een algemene voorstelling bij Olsa Brakel. Olsa kende vorig seizoen een mindere periode en degradeerde hierdoor naar 3de amateur. Bij de voorstelling   werden eveneens andere Olsa – elftallen voorgesteld.
CEO Bart Vermeulen en T1 Fanno Nijst zien de toekomst positief tegemoet.
Trainer T1 Fanno Nijst: “De reeks 3de amateur mag je het komende seizoen kwalitatief hoog inschatten. Er zijn heel wat sterk elftallen in onze reeks. Het is   niet evident om T1 te worden na het tijdperk Steven Huysveld. De prestaties en het werk dat hij geleverd heeft zijn van uitzonderlijke aard en daar kan ik alleen maar tonnen respect voor tonen. We kunnen hier op verder bouwen.”
CEO Bart Vermeulen ziet en wil dat Olsa een familieclub blijft. “De club dient verder te worden uitgebouwd met oog voor en het in standhouden van de reeds prachtige gerealiseerde initiatieven inzake infrastructuur, jeugdwerking, entourage en sportbeleving voor jeugd, dames en senioren. Het masterplan is uitgewerkt om op middellange en lange termijn verder de juiste accenten te leggen. Een familiale regioclub waar elk individu telt en financieel gezond zijn en blijven zijn de ankers waar de komende jaren mijn aandacht naar toe gaat.”
Nieuwkomers: Sebastiaan Cordie, Menco Deryck, Lmbracht Pierre, Bryckx Meuleman, Andr é Ntambue, Jasper Otte, Domien Schelstraete, Karel Van lierde en Azzeddine Zaidi.
Verlaten de club: Jonas Bambust, De Bock Robin, Delie Jelle, Dutrieux Nicolas, Jelle Goossens, Hebbelinck Kevin, Kabanda Yves, Lauwrensens Brent, Lkoutbi Sami, Mayanda Jonathan, Oppong Brian, Ringoot Niels, Schepers Thomas, Seminck Michael, Ngandu Tshibanda Jean, Ubaliza Matthew, Van den Berghe Ken, Van Den Noortgaete Kevin.
Reeks derde amateur
Olsa heeft in zijn reeks interessante tegenstrevers en verschillende streekderby’s volgend seizoen. Streekploegen zijn Ninove, Lede, Wetteren enz….
De eerste thuismatch is op zondag 8 september om 15u tegen Ninove.

X