Bottelare Swingt blijft een topper.

De Bottelare Swingt feesten is een kermisweekend vol amusement en voor alle leeftijden georganiseerd door de vzw Patrokring, Toneelgezelschap KNAB, FEMMA Bottelare, Harmonie Bottelare, Gezinsbond, Oxfam wereldwinkel en de Gemeente Merelbeke.

Voor de 11 maal was Bottelare Swing terug een evenement om u tegen te zeggen de organisatoren hadden alles gedaan om een superfeest van te maken en dat deed deugt als je de opkomst zag en de optreden gesmaakt werden. De kinderen mochten de namiddag open met tal van speelkastelen en een schmink stand. Swoop zette de avond in, met een Bottelaarse dansers, de dochter van de voorzitter Luc. Ze is lerares en ook de kinderen kwamen een kijkje nemen hoe hun leerkracht danste.
Sergio vervolgde de avond en de sfeer zat er in. DJ Bauwie draaide de plaatje veder tot 3 uur.
Na een stevige wandeling kon je genieten van het aperitief concert en een porie mosselen.
Bart Ka ëll kwam zijn zwoele zomse nummers brengen en Partie Party zorgde voor een Gentse Feesten sfeertje. Op maandag sloten ze af met een dans namiddag voor alle leeftijden met Blue star.

 

 

 

X