New look Kermis Balegem werd mooi succes

Dankzij het ‘Balegem Leeft’ comit é werd Kermis Balegem in een nieuw jasje gestopt. Met een volgestouwd programma viel er in Balegem veel te beleven. Ongekunsteld plezier en ambiance. Maanden van voorbereidingen had het gevraagd, maar een gedreven team klaarde het om voor een schitterende kermis te zorgen. De ruime respons is voor voorzitter Eddy Van Dorpe, covoorzitter Geert Van de Casteele, secretaresse Veerle Hubo, penningmeester Mario De Vos, financieel verantwoordelijke Stefan Uytterhaegen, Marnick Bogaert, Carine De Winne, Christa Vermeulen, An Haesebeyt, Britt Uytterhaegen, Claudine Van Damme, een grote voldoening om tweejaarlijks een vervolg te breien aan Kermis Balegem. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).

Kermis Balegem sloeg aan. Het werd een sterke editie met muziek, animatie, sport, aperitiefconcert, Balegemse Noene, huifkarrentocht, travestieshow, haringworp, hectoliters bier, lekker eten (dorpsontbijt,BBQ, mosselfestijn). Chapeau, het BL — comit é deed er alles aan om een kwalitatief aanbod te bieden in een rustige en gezellige sfeer. De eerste editie van de ‘new look’ Kermis Balegem heeft veel feestvierders gelokt. De ruime opkomst deed het comit é deugd. Het BL — comit é heeft hard gewerkt en had daar veel voor over.
Voorzitter Eddy Van Dorpe: ‘
De kermis van ‘Balegem Leeft’ was een top editie. Na een iets wat natte morgen was het optreden tijdens het aperitiefconcert van het popkoor Amici succesrijk. Na onze uitverkochte Balegemse Noene , kwamen de mensen allemaal afgezakt naar het rond punt waar Dex Dylan optrad. Hij maakte met veel hits zijn reputatie waar. Ambiance voor jong en oud. Ook onze lokale coverzanger John zorgde voor een stevig muziekfeestje. De gratis huifkartochten werden door het publiek fel gesmaakt. ‘Vraag het aan’met Dj Marnick, werd een meevaller. De opbrengst gaat naar het sociaal project ‘Verkeersveiligheid ten voordele van de Oosterzeelse scholen. Later wordt het juiste bedrag bekend gemaakt. En tot slot onze hoofdact Atomika, de rock/pop coverband speelde de pannen van het dak’, glimt voorzitter Eddy Van Dorpe, die samen met het voltallig bestuur heel tevreden terugblikt op Kermis Balegem, nieuwe stijl. Het BL- comit é glunderde, als je het ons vraagt, een echt huzarenstuk van het BL — comit é om zo’n heuse kermis te organiseren. De waardering doet deugd en wordt beschouwd als een steun in de rug om ‘Kermis Balegem’ onverdroten verder te zetten.     Reporter 17
X