Het Scheldeoffensief

Afscheidsfestival: ‘De laatste keer’

De dienst cultuur van de gemeente Merelbeke organiseert zaterdag 21 sept in samenwerking met onze natuurvereniging en oa ook Velt vzw, een festivalletje als afscheid van de locatie Groenendal. De cultuurdienst betrekt immers enkele maanden later het nieuwe Cultuurhuis in hartje Merelbeke. Het laatste cultuurseizoen in GC Groenendal start met een bad in de natuur. Die dag staat boordevol leuke activiteiten voor jong en oud.
Op de “afscheidsmuur” kan je een fijne herinnering of anekdote mbt Groenendal delen. (Jonge) kinderen zijn er best als de kippen bij om naar afscheidsverhalen in de Sint-Elooiskapel te luisteren of kunnen deelnemen aan een geanimeerde theatrale wandeling. In de Heimweemachine kan je op ontdekkingsreis gaan tussen nostalgische toestellen zoals film- en diaprojectors, cassetterecorders, radio’s, telefoons of schrijf je een gedicht op een oude typemachine.
Natuurpunt Boven-Schelde bokst een hele toffe opdrachtentocht in elkaar voor kinderen samen met hun (groot)ouders. Aan het eind van de tocht zijn er natuurproevertjes en drankjes die ook door de allerkleinsten gesmaakt zullen worden.
Avondprogramma vanaf 20u met nostalgisch terugblikken, een heus verwenteam en een Caf é Chantant.
Droom je ervan eens op een podium te staan? Het kon! Wij zorgen voor een professionele begeleidingsband, jij zingt je favoriete song. Verras ons met een gepast ‘afscheidsliedje’ in om het even welke taal, om het even welk genre.

 

 

Deze Merelbekenaren bracht hun laatste song:
Agnes en Sabine Eeckhout
Pauline Declercq
Mandy Claeys
Jamie D’hont
Eline Verstrepen
Lou Putman
Marc Paeleman
Maria Gillesen
Katrien Van Den Meerschaute
Annick Detremmerie
Katrijn Declercq
Het Scheldeoffensief

Agnes en Sabine Eeckhout
Pauline Declercq
Mandy Claeys
Jamie D’hont
Eline Verstrepen
Lou Putman
Marc Paeleman
Maria Gillesen
Katrien Van Den Meerschaute
Annick Detremmerie
Katrijn Declercq
Het Scheldeoffensief
X