40STE succesvolle geutelingenfeesten in Michelbeke

40STE succesvolle geutelingenfeesten in Michelbeke
In en rond zaal Averbo beleefden de Geutelingenfeesten dit weekend hun apotheose. Op het programma: geutelingentochten ( bijna 2100 wandelaars , het Apr és Ski Tiroler Fest en de jaarlijkse Geutelingenworp.
De organisatoren vierden de veertigste verjaardag van het geutelingenseizoen.
Zaterdagavond was er in de sporthal Averbo het Apr és Ski Tiroler Fest met de Romeo’s, Swoop, Alpenfever, gebroeders Ko, Eveline Cannoot en Johan Veugelers.
Danny De Roover en Jettie Pallettie traden vandaag op. Er was ook de traditionele Geutelingenworp ( Jettie Pallettie) en Boma on the Rocks met live orkest zorgden voor de afsluiter van het succesvol feestweekend in Michelbeke. De worp werd om veiligheidsredenen binnen gedaan door de passage van de storm Dennis.

Zaterdag  

 

Zondag