Pretdag  is BSGO De Rijdtmeersen in Brakel

 

In het BSGO De Rijdtmeersen Brakel had vandaag maandag een pretdag plaats .

Directeur Philippe Venstock vertelt ons het volgende hierover: “ Normaliter heeft er op het einde van het schooljaar het traditionele tuinfeest plaats. Dit jaar is dit door de coronamaatregelen niet mogelijk   en wordt er als afsluiter een pretdag georganiseerd. Voor de derde kleuterklas en het zesde leerjaar had er een proclamatie plaats met de bijhorende show. De ouders gaan dit te zien krijgen via zoom tv.

Voor de leerlingen en kleuters was er deze ochtend al een ontbijt met kinderbubbels. Op de verschillende speelplaatsen werden heel wat speeltuigen neergezet zoals springkastelen, darts, trampolinepark enz… Tevens waren de frietmobiel en de ijskar op de afspraak.

Alles gebeurde steeds met de nodige hulp van ons onderhoudspersoneel om de verschillende zaken te poetsen en in de juiste klas bubbels zoals de regels het ons nu voorschrijven.

Dit alles werd mogelijk gemaakt door de ouders want die gaven een kleine gift om deze fantastische dag mogelijk te maken.”

 

 

X