Toer van de monumenten in Zwalm ter gelegenheid van 21 juli

Op 21.07.2020, de Nationale Belgische Feestdag werd een toer van Zwalm georganiseerd met   burgemeester Eric Devriendt samen met   Andr é Van Oortegem secretaris en Lid van NSB en   Mario Baert voorzitter van Nationaal Strijdersbond Zwalm. Zij    gingen de verschillenden plaatsen af waar een monument stond. Men vertrok aan  het gemeentehuis van Munkzwalm. Verder werden Rozebeke, Nederzwalm-Hermelgem, St.-Maria-Latem, gedenkplaat Sylvain Van De Velde   enz……aangedaan.

Gewezen burgemeester Basiel Eeckhout was hierbij ook eventjes present.

Normaliter heeft er met 21-juli een misviering plaats gevolgd door een herdenking en receptie.

Corona heeft er nu anders over beslist en er werd in Zwalm voor dit bescheiden alternatief gekozen.