Vrouw overleden bij woningbrand

Vrijdagnamiddag is een 85-jarige vrouw overleden bij een woningbrand in Rot in Letterhoutem (Sint-Lievens-Houtem). Haar man slaagde er wel in om de woning op tijd te verlaten.

De hulpdiensten werden rond 16.45 uur gealarmeerd. Het ging om een boerderij waarvan het woongedeelte in brand stond. Toen de ploegen van de brandweer bij aankomst te horen kregen dat er nog een vrouw in de woning was deden ze al het mogelijke om haar te redden. Toen ze haar vonden bleek dat ze al was overleden. De brand was zeer hevig Er was zeer veel rookontwikkeling en het woongedeelte ging volledig in de vlammen op. Het parket laat weten dat er een onderzoeksrechter, een wetsgeneesheer en een branddeskundige werd gevorderd. Daar is nog geen resultaat van, dus voorlopig is het nog onduidelijk als het gaat om een opzettelijke dan wel accidentele brand.

Bron Het Laatste Nieuws

X