Buschauffeur Paul Petit wordt thuis totaal verrast met totaalspektakel van de ganse school

Vrije Basisschool De Coenestraat uit Munkzwalm op visite bij Paul

Het was op donderdagnamiddag 14/01 aangekondigd maar de sneeuwval zorgde dat er roet in het eten werd gegooid en dat alles vandaag   vrijdagnamiddag plaats vond. De ganse school van de Vrije Basisschool uit Munkzwalm ging   buschauffeur   Paul Petit thuis bedanken aan de Veldstraat. Na 18 jaar stopt hij als buschauffeur. Paul heeft zich   met hart en ziel ingezet voor onze school vertelt directeur Geert Wildemeersch.

“Kinderen ophalen, naar huis brengen of vervoeren voor een uitstap… Niets was hem teveel.     Ongetwijfeld is Paul een talentvol man. Zijn technische bagage en interesse zijn enkele van zijn ‘sterktes’.   Een defect aan de bus, Paul kon dit als een volleerd technieker herstellen of zocht op z’n minst een oplossing.   Het was heel fijn samenwerken met hem!

Een van de hoogtepunten was zeker de aankoop van onze nieuwe schoolbus december 2018.   Ook dan heeft hij ons met raad en daad bijgestaan om een goede keuze te maken. Gelukkig heeft hij er nog een jaartje van kunnen genieten.

Ondertussen volgt hij vanop afstand het reilen en zeilen van onze schoolbus en werd hij vandaag, met een dagje vertraging totaal   verrast. Tevens werd Paul gisteren 75 jaar wat het feest compleet maakte.”