Marc Maroye

“Markie” Maroye waagt zich na “Covid-60” aan een tweede boek “𝐊𝐎𝐍𝐓𝐄𝐕𝐄𝐑𝐊𝐄𝐄𝐑𝐃”.

Surfend op een tweede coronagolf spoel ik aan. Liever had ik mij terug ondergedompeld in het ‘oude normaal’.Marc Maroye

Er was geen reden tot klagen.

Strijdlust heb ik genoeg. Mij aansluiten bij het Verzet, de Weerstand, levert enkel schijngevechten op. Daarom dit boek. Konteverkeerd. Het beestje C vormt nog steeds — zoals in mijn eersteling Covid-60 — het decor en het behang.  

Tegen deze achtergrond wordt de actualiteit geprojecteerd. Brexit, de Amerikaanse presidentsverkiezingen, racisme, omgekeerd racisme, sexting, religie, vooroordelen, discriminatie, positieve discriminatie, verslavingen van gokken tot shoppen, werken, werkloosheid, de latrinaire beweging, regels en reglementen.

Vroeger en nu. Zoals ik het ervaren heb vroeger. Zoals ik het beleef nu.

Licht verteerbaar evenwel.

Hier en daar wordt de waarheid lichtjes geweld aangedaan. Bedenk dat er op deze aardkloot grotere schurken bestaan.

Mijn oorlogskas is zodanig gespijsd door gederfde coronakosten, dat ik om het even welke militaire grootmacht te lijf kan gaan én winnen. Ik hou zelfs genoeg aan over voor een Irish Coffee achteraf.

V éél liever overhandig ik je een boek. Ik hoef daar niets voor. Er is evenmin een goed doel aan verbonden. De festiviteiten die ik vorig jaar gepland had omwille van een paar keerpunten in mijn leven werden uitgesteld. Dit jaar opnieuw. En tweemaal uitstel is afstel.

Ga daarom zelf naar de drankencentrale, en maak het je gezellig met ‘Konteverkeerd’.” stelt de auteur zijn nieuweling voor.

“De drukker is druk aan het drukken, als ik mij zo mag uitdrukken. Ik verwacht het boek tegen 5 februari. Wat jullie betreft: in de week daaropvolgend.” voegt Marc er nog aan toe.

CONCREET: de lezers die het eerste boek ontvingen kunnen ervan uitgaan dat ze tevens ‘Konteverkeerd’ in hun brievenbus zullen vinden.

Daar een flink aantal mensen Marc recent zijn beginnen lezen gaat hij ervan uit dat er hem weer een gigantische administratie wacht om dit in goede banen te leiden. Daarom vraagt hij aan nieuwe geïnteresseerden om een seintje te geven, m ét opgave van adres. Ook al gaat hij ervan uit dat hij de meesten van jullie wel weet wonen.

Berichten enkel via Messenger of via email: marc.maroye@telenet.be

Lees ook :

https://www.nuus.be/2020/07/10/covid-60-van-auteur-marc-maroye-loopt-weldra-van-de-pers-en-is-gratis-te-verkrijgen/

cover Konteverkeerd van Marc Maroye