𝐇𝐞𝐥𝐩 𝐣𝐞 𝐦𝐞𝐞 𝟓𝟎𝟎 𝐛𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐭𝐞 𝐩𝐥𝐚𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐆𝐞𝐫𝐚𝐚𝐫𝐝𝐬𝐛𝐞𝐫𝐠𝐞𝐧?


Geraardsbergen. Beweging.net Geraardsbergen en Natuurpunt Boven-Dender slaan de handen in elkaar en willen 500 bomen verdelen aan de inwoners van Geraardsbergen.

“𝐵𝑜𝑚𝑒𝑛 ℎ𝑎𝑙𝑒𝑛 𝑛𝑎𝑚𝑒𝑙𝑖𝑗𝑘 𝐶𝑂2 𝑢𝑖𝑡 𝑑𝑒 𝑙𝑢𝑐ℎ𝑡 𝑒𝑛 𝑧𝑒𝑡𝑡𝑒𝑛 𝑑𝑖𝑒 𝑜𝑚 𝑖𝑛 𝑧𝑢𝑢𝑟𝑠𝑡𝑜𝑓 𝑒𝑛 𝑏𝑖𝑜𝑚𝑎𝑠𝑠𝑎 (𝑧𝑜𝑎𝑙𝑠 ℎ𝑜𝑢𝑡, 𝑏𝑙𝑎𝑑 𝑒𝑛 𝑤𝑜𝑟𝑡𝑒𝑙𝑠). 𝐷𝑒 𝑧𝑢𝑢𝑟𝑠𝑡𝑜𝑓 𝑔𝑒𝑣𝑒𝑛 𝑧𝑒 𝑎𝑓 𝑎𝑎𝑛 𝑑𝑒 𝑙𝑢𝑐ℎ𝑡. 𝐵𝑜𝑣𝑒𝑛𝑑𝑖𝑒𝑛 𝑖𝑠 𝑑𝑖𝑡 𝑜𝑜𝑘 𝑧𝑒𝑒𝑟 𝑝𝑜𝑠𝑖𝑡𝑖𝑒𝑓 𝑣𝑜𝑜𝑟 𝑜𝑛𝑧𝑒 𝑙𝑜𝑘𝑎𝑙𝑒 𝑏𝑖𝑜𝑑𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑖𝑡𝑒𝑖𝑡 𝑒𝑛 𝑧𝑜𝑟𝑔𝑒𝑛 𝑧𝑒 𝑣𝑜𝑜𝑟 𝑣𝑒𝑟𝑘𝑜𝑒𝑙𝑖𝑛𝑔 𝑡𝑖𝑗𝑑𝑒𝑛𝑠 ℎ𝑖𝑡𝑡𝑒𝑝𝑒𝑟𝑖𝑜𝑑𝑒𝑠 𝑖𝑛 𝑑𝑒 𝑧𝑜𝑚𝑒𝑟” zegt Johnny Cornelis van Natuurpunt.

Wil je graag een boompje planten in jouw tuin? Schrijf je dan meteen in via deze link en verzilver jouw boompje: https://forms.gle/YbnpdcgZk6v8c4Rf8

Inschrijven kan tot 15 februari.
“𝐷𝑒 𝑣𝑜𝑜𝑟𝑟𝑎𝑎𝑑 𝑖𝑠 𝑏𝑒𝑝𝑒𝑟𝑘𝑡, 𝑑𝑢𝑠 𝑖𝑛𝑠𝑐ℎ𝑟𝑖𝑗𝑣𝑒𝑛 𝑖𝑠 𝑣𝑒𝑟𝑝𝑙𝑖𝑐ℎ𝑡”, benadrukt Herman D’Hondt. “𝐵𝑖𝑗 𝑑𝑒 𝑖𝑛𝑠𝑐ℎ𝑟𝑖𝑗𝑣𝑖𝑛𝑔 𝑘𝑎𝑛 𝑗𝑒 𝑜𝑜𝑘 𝑚𝑒𝑡𝑒𝑒𝑛 𝑘𝑖𝑒𝑧𝑒𝑛 𝑤𝑒𝑙𝑘 𝑠𝑜𝑜𝑟𝑡 𝑏𝑜𝑜𝑚𝑝𝑗𝑒 𝑗𝑒 𝑖𝑛 𝑗𝑜𝑢𝑤 𝑡𝑢𝑖𝑛 𝑤𝑖𝑙. 𝐸𝑟 𝑖𝑠 𝑘𝑒𝑢𝑧𝑒 𝑡𝑢𝑠𝑠𝑒𝑛 6 𝑠𝑜𝑜𝑟𝑡𝑒𝑛.”

Op zaterdag 6 maart kan je tussen 9u en 17u jouw boompje komen halen op de parking van het Arjaantheater. Hierbij krijg je de instructies over hoe je deze boom het beste aanplant in jouw tuin. Door een boom of struik in eigen tuin te planten, kan iedereen zijn steentje bijdragen aan een propere en gezonde buurt. De boomplantactie is een actie van beweging.net Geraardsbergen, natuurpunt Boven-Dender, CM Oost-Vlaanderen en vdk bank.

Deze ligt in het verlengde van AIRbezen (2017) en Tourn ée P édale (2019).