Afscheid van Chantal in Sint-Augustinus Brakel

Vandaag vrijdag 12 februari nam Chantal afscheid van basisschool Sint-Augustinus Brakel. 25 jaar lang was ze als eerste op school aanwezig voor het onthaal en het opvangen van de leerlingen. Ook elke avond voorzag ze de opvang tot wanneer iedereen werd opgehaald. Daarnaast zorgde ze voor de kleine dingen die een groot verschil maakten: alles openen en afsluiten, de koffie reeds klaarzetten, helpen op eetfestijnen, … en ze maakte jarenlang deel uit van poetsploeg. Een manusje van alles die door de school zal gemist worden!

Men liet  Chantal niet zomaar vertrekken en er was een groot afscheidsmoment deze namiddag.   Met een oldtimertractor werd ze afgezet. Alle klassen overhandigden een geschenk en er werd gezongen voor Chantal.

Normaliter heeft er vlak voor het krokusverlof een carnavalrondgang plaats in Nederbrakel. Door corona was dit niet mogelijk en werd er aan carnaval gedacht in de klas en op de speelplaats.

 

X