Katmobiel op de woensdagsmarkt te Scheldewindeke

om mensen te informeren en te sensibiliseren omtrent de verplichte kattensterilisatie.

De opvallende felgekleurde ‘Katmobiel’ van dierenrechtenorganisatie GAIA staat op woensdag 7 april op de markt te Scheldewindeke. Tussen 8.30 en 12 uur is iedereen er welkom!. GAIA wil daarmee de sensibiliseringscampagne kracht bijzetten rond het steriliseren van katten.

Oscar

Ook het verhaal van Oscar, onze katmobiel, is nog niet afgelopen. Het blijft belangrijk om mensen te informeren en te sensibiliseren omtrent de verplichte kattensterilisatie. Daarom is Joris Boone, onze nieuwe Project Assistant en Catman, samen met Oscar aanwezig op verschillende evenementen doorheen heel het land.

 

En uw gemeente/stad in Vlaanderen?
Op 1 april 2018 traden de nieuwe regels in werking voor de identificatie en registratie van katten. Hiermee worden ook de verplichtingen van de gemeenten m.b.t. zwerfkatten uitgebreid en moeten ze: een diervriendelijk plan voor de bestrijding van overlast door zwerfkatten opstellen en uitvoeren; een meldpunt voor de inwoners oprichten; de inwoners verwittigen vooraleer een vangactie plaatsvindt en de vrijgelaten zwerfkatten gecontroleerd voederen en voor beschutting zorgen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X