Saturnus Michelbeke wil direct terug promoveren naar de Liga A (volleybal)

Ten huize van premier Alexander De Croo in zijn imposante tuin had zondag de voorstelling plaats van Saturnus Michelbeke. De ploeg degradeerde door omstandigheden naar de Nationale 1 dames.

Saturnus heeft zijn rug gerecht en een nieuwe trainer- coach aangeworven met name Sebastien Bougeatre en assistent-coach Bart De Greve.

Het was de gastheer premier Alexander De Croo die de nieuwe speelsters verwelkomde met  heel wat nationaliteiten.

Coach Sebastien Bougeatre is duidelijk in zijn doelstellingen en wil direct terug de sprong maken naar de Liga A. De lat wordt meteen hoog gelegd  maar de nieuwe coach die heel wat ervaring opdeed in Scandinavië is ervan overtuigd dat dit moet kunnen met deze speelsters.

De kern: Vaselina Papanova (Bulgarije), Fanny Lefeber (Nederland), Tara Maland (Australië), Sara Vindum (Denemarken), Licia Claeys, Rayvn Wiebe (Canada), Yevheniia Mitianina, Lotte Vandenabeele, Eveliina Smolander(Finland), Milica Misojcic(Servië), Jitse Verbinnen, Debrorah Lafalize .

Het nieuwe seizoen voor de eerste ploeg start op zondag 18 september om 17.30u thuis tegen Zoersel.

 

Tevens werden ook de promo 4C meisjes met trainer Claude Mestre, de  U17 meisjes met trainer Patricia Frederick en de U17 jongens  voor de lens gebracht.

 

 

(35) nieuwe coach Saturnus Michelbeke S ebastien Bougeatre heeft duidelijke ambities – YouTube