Nieuwe inwoners werden ontvangen in Zwalm

In de Zwalmparel werden deze ochtend de nieuwe inwoners ontvangen van de afgelopen drie jaar want door de gekende reden (COVID) werd dit meermaals afgelast.

Zo’n 160 inschrijvingen – nieuwe inwoners gingen in op de uitnodiging. Het waren nieuwelingen die naar Zwalm van  de jaren 2019, 2020 en  2021.

Het college van burgemeester en schepenen  o.l.v. burgemeester Bruno Tuybens  werd er voorgesteld, net zoals de gemeentelijke diensten en de lokale politie.

Bij de nieuwe inwoners konden we o.m. kennis maken met Anita Gyselinck die toevallig  naar Beerlegem verhuisde nadat haar vorige woning heel wat schade opliep in Dikkelvenne na een brand.

Het koppel  Philippe en Sabine verhuisde van Merksem (Antwerpen) naar Rozebeke waar ze kunnen genieten van heel wat meer rust en licht.

De familie Wauters vond haar weg van Gentbrugge naar Nederzwalm waar het vertoeven is in een landelijk kader.

Hoogtepunt van de voorstelling was een filmpje waar de dienstverlening werd toegelicht met tussenin enkele toeristische beelden. Bij een hapje en een drankje kon men zo kennis maken met de andere Zwalmnaars wat zeer werd geapprecieerd.