Bottelare Harmonie ′Voor God en Vaderland ′ viert Ceciliafeest en huldigde verdienstelijke leden

De Heilige Cecilia, patroonheilige van de muziek, zangers en dichters. Op de tweede zaterdag van de maand november vieren wij traditiegetrouw ons jaarlijks Ceciliafeest. Dat valt op 12 en 13 november, dat valt samen met de bloemenhulde aan de monumenten van de wapenstilstand.

Voor onze vereniging is het DE feestdag waarop we met alle leden, medewerkers en muzikanten terugblikken op het voorbije jaar, overlopen wat het komende jaar ons zal brengen, maar vooral genieten als een grote vriendengroep van een gezellig samenzijn. Op zondag voormiddag was er een optocht door de straten en werden een aantal café bezocht. Daarna ging men aan tafel in de Padro kring. Na de maaltijd werden enkel muzikanten in de bloemen gezet voor hun muzikale inzet. Dit jaar kregen deze leden een herdenking diploma en een medaille:

De Munter Alexander  10 jaar bij de Harmonie
De Munter Elke 10 jaar bij de Harmonie
De Vos Yannick 10 jaar bij de Harmonie
Van Caelenberg Thomas 10 jaar bij de Harmonie
Vanrobaeys Mia 15 jaar bij de Harmonie
Pisman Patrick 20 jaar bij de Harmonie
Van De Kerckhove Luc 25 jaar bij de Harmonie