Seniorennamiddag in Brakel – Parike

Met de week van de senioren had in Brakel-Parike de traditionele seniorennamiddag plaats in een organisatie van de seniorenadviesraad. Het was voorzitter Eric Van Steenberge en schepen voor seniorenbeleid  Marleen Gyselinck  die hierbij  een inleidende toespraak hielden. 

Hierbij werden enkele vrijwilligers en bestuursleden in de bloemetjes gezet die zorgen voor de vlotte werking van de seniorenraad.

Christine D’Haeyer, de weduwe van de vorige voorzitter Marnix De Groote  die overleed in  2021 kreeg eveneens een bloementuil  overhandigd.  Er kon vervolgens worden gedanst op deze druk bezochte seniorennamiddag want de voorbije jaren was dit niet mogelijk door de coronaperikelen. De deelnemers kregen tussendoor een mattentaart met koffie geserveerd. 

Een volgende organisatie van de seniorenadviesraad is op 2 december wanneer men een gespreksavond over jongdementie organiseert om 19.30u in de school Go ( ingang Wielendaelstraat)

Het dagelijks bestuur van de seniorenadviesraad bestaat uit: Eric Van Steenberge, Arno De Taeye, Jacques Lenvain, Marleen Haegeman, Robert Godijn, Christine Hoeckman, Anny Labeau, Marleen Aubeeck en Guy Van De Borre.