Zuidactie in Viso Cor Mariae (Brakel) met talrijke activiteiten

In de week van 20 maart waren er tal van activiteiten in de secundaire school Viso Cor Mariae en dit in kader van de jaarlijkse Zuidactie. Dit jaar gingen de bijdragen van de sponsorloop, soep en oliebollen naar Ecole de Vie. De Ecole de Vie is een schooltje voor buitengewoon onderwijs van de Congolese Broeders van Liefde in Goma, Oost-Congo.

De week eindigde feestelijk voor leerlingen en leerkrachten. Om hen ten belonen voor het mooie resultaat behaald in de recente doorlichting van de inspectie, voor de 100-dagen van de 6de jaars en om ook de laatste 100 dagen van een vaste waarde op VISO, nl. mevr. Wandels, te vieren, kregen alle leerlingen een zakje friet, aangeboden door de school en de ouderraad. De leerlingen vonden dit een topinitiatief volgens directeur Ellen Pierreux.